Op de Motor

Wat is er nu leuker dan op een 2 wieler te rijden? Een auto heeft bijna iedereen en met een motor mag je door een file met gepaste snelheid door kruisen. Daarnaast de vrijheid, en het gevoel dat je hebt met de weg en snelheid is gewoon te gek.

Vandaag ook weer rijlessen gehad, mn 5e les in 4 weken, met 1 les in de week geen probleem 🙂 op 4 mei 2012 heb ik mij rijexamen. Heerlijk.. althans.. dan komt het zware werk er aan. het is nu voornamelijk bijzondere verrichtingen, zoals halve draai, uit parkeervak rijden. Snele slalom en langzame. de langzame heb ik helaas nog niet hellemaal onder de knie. Maar het begint te komen gelukkig. Met nog 2 lessen te gaan voor mijn examen kan ik eigenlijk al niet meer wachten tot ik mijn Algemeen Verkeers Deelname examen mag gaan doen. Als het allemaal mee zit zou dit nog voor augustus kunnen.