T-Mobile Klantenservice

Het is heel mooi als een bedrijf een goede klantenservice heeft dat waardeer ik enorm. Maar het moet niet zo zijn dat zij mij gaan bellen voor aanvullende diensten of producten. Als ik dat graag zou willen hebben dan neem ik wel contact op men hen.

Zo ben ik zojuist gebeld door onze vrienden van de T-Mobile Klantenservice of ik misschien het abonnement zou willen verlengen en of ik hierbij een nieuwe telefoon zou willen hebben. Met de vraag waarmee zij mij kunnen aanbieden kwamen ze al heel snel met het antwoord dat ze verwachten dat binnen kort de nieuwe iPhone zal worden geleverd. Ja daar heb ik wel interesse in natuurlijk. Zij het niet dat Apple nog lang niet de nieuwe iPhone heeft aangekondigd, dus op mijn vraag wat voor iPhone het gaat worden gaf de verkoper aan met 100% zekerheid te kunnen zeggen dat Apple bij T-Mobile is langs geweest en dat de nieuwe iPhone geen iPhone 5 gaat heten. Maar een totaal nieuwe naam gaat krijgen. Helaas kon de medewerker mij niet vertellen hoe de nieuwe iPhone dan daadwerkelijk gaat heten. †We zijn benieuwd zeg maar!! Mogelijk de The new “iPhone” zoals Apple ook al reeds met zijn iPad heeft gedaan..†